Historie

Ideen til SPöJS opstod for en del år siden og grundtanken var at genbruge tekstiler til nye produkter. I oktober 2019 fik jeg ved et tilfælde fat i en bunke mundservietter og duge, så jeg fandt symaskinen frem og gik i gang med at sy Tote bags og indkøbsnet. De første blev byttet til flere materialer og sådan fik jeg bygget et ret stort materialelager op. Det var faktisk bare et fritidsprojekt, men jeg fandt hurtigt ud af at her var en passion som jeg ikke havde oplevet længe. 

 

Da jeg mistede mit fuldtidsjob blev det mit eget lille "beskæftigelsesprojekt" som gav mig glæde i den sure jobsøgning. Facebook blev min opslagstavle og her jeg viste det hele frem. Der var stor støtte fra mit netværk til mit lille "projekt" og det væltede ind med materialer. Efter et par "garage-salg" og en stor interesse, fik jeg blod på tanden og Butik Økoliv i Solrød Center var den første butik til at få mine produkter i kommisionssalg.

 

Salget var langt bedre end forventet og mit "beskæftigelsesprojekt" skulle enten lukkes ned eller satses på. Så jeg satsede, fandt mig et deltidsjob og oprettede SPöJS som firma i september 2020. 

 

Nu er det spændende hvad tiden bringer.

 

SPöJS?

Min mand har fundet på navnet. Han syntes, at min drøm om at sælge ud af mine kreative interesser udgjorde en spøjs blanding af produkter, fordi mine interessefelter ligger indenfor strik, planter, støbning af beton og genbrug af tekstiler. Det svenske ö er fordi det ligner en smiley og gør logoet positivt.