Oprydning efter en forbrugs december

Så fik vi sat det nye år i gang og vi er flere, som er kommet godt i gang ved at hjælpe den gode energi på vej med oprydning (jeg har i hvert fald modtaget materialer fra et par stykker og TUSINDE tak for det).

 

Vi har fået fjernet støjen og fundet frem til lykken, så der bliver plads til at tænke anderledes og nyt – I wish, hvis det bare var så nemt.

 

Men jeg har fundet ud af – både ved at læse mig frem til det, men også praktisk ved at afprøve det, at en god gang oprydning udløser positiv energi. Ved at få ryddet op fjerner vi støj og det udløser lykke.

 

Oprydning kan virke uoverskueligt og det var det for mig da jeg så mit ”arbejdsværelse” efter julen og nytåret, men det hjalp at bryde det ned i mindre etaper – lave delmål, det gav en følelse af at være på vej.

 

 

For ikke bare at flytte rodet rundt, blev det delt op i kasser – genbrug, salg og smid ud. Det der var lidt svært at skaffe sig af med, blev lagt i en dilemmakasse med en dato på, så det ikke bare blev en ny rodekasse. Jeg tog det i etaper, så jeg gjorde hver etape helt færdig med alle 3 kasser inden jeg begyndte på en ny etape. Den sidste etape var lidt svær at komme i gang med, for jeg havde været igennem 2 store omgange, så jeg oplevede jo allerede glæden og synes at der var god orden og mange andre projekter der var sjovere.

 

Hvis du synes at det er lidt svært at komme i gang kan det hjælpe at lave en aftale med en ven eller veninde, som kan hjælpe og give dig et skub.

 

Jeg fik ryddet op og er nu kommet i mål, så der er blevet klar til nye ideer, materialer og projekter. Hvis jeg kan - så kan du også 😉

 

Før oprydning

Efter oprydning